Shporta

ADAPTUES JACK 3.5MM / DOUBLE JACK TNB

750 LEK
Përshtatës jack 3.5mm perfekt për tu përdorur nëse keni 1 pajisje me vetëm një portë hyrëse jack.
SKU
202813

Kompjuterat dhe tabletët e rinj janë të gjithë të pajisur me vetëm një portë jack 3.5mm, ne e ofrojmë këtë produkt për ata persona. Përshtatësi me 1 portë jack 3.55 mashkull dhe 2 jack 3.5mm femër, 1 portë për mikrofonin dhe 1 për kufjet ofrohet qët'iu krijohet mundësia që të përdoni kufjet e juaja me mikrofon, pa u shqetësuar që kompjuteri, tableti, laptopi nuk është i ndërtuar me të dyja portat.

 

Më shumë Informacion
Brands TnB
This products does not contain any attachments.