Shporta

MASKE TRAJTUESE AGE REPAIR REGENERATING ANTI-WRINKLE MASK - RVB LAB

1 850 LEK
Maskë trajtuese anti-age.
SKU
204587
Trajtim intensiv elastikues që rikthen gjallërinë dhe rininë në çehre në vetëm disa minuta. Ajo e "përmbyt" fytyrën me 20 ml koncentrat anti-agedhe mbron strukturën mbështetëse të lëkurës, falë veprimit sinergjik të HYALU SMART ™ PGA dhe GENIUS Collagen PRO. Kompleksi i tij i pasur omega-qeramidik ndihmon në rivendosjen e niveleve të lipideve të lëkurës dhe "çimentos" së bashku, strukturat e qelizave të shpërbëra dhe të dobësuara, për një lëkurë më të butë dhe të ushqyer.
Më shumë Informacion
Brands RVB Lab
Country of Manufacture Itali
This products does not contain any attachments.