Shporta

ARGËTOHU DHE MËSO ME MATEMATIKË 1

Regular Price 400 LEK Special Price 320 LEK
Tipi: Shkollorë, Nr. I Faqeve: 144, ISBN: 978-99956-18-89-6
SKU
700052
Argëtohu dhe mëso me matematikë është një gjetje didaktike për të kuptuar me lehtësi dhe shpejt thelbin e koncepteve matematikore. Libri përmban 230 problema zbavitëse, logjike, historike, praktike, problema me rregullin e treshit etj. Çdo problem ka të shtjelluar edhe zgjidhjen. Të gjithë nxënësit mund të zbulojnë shumë PËRSE që u lindin gjatë mësimit të matematikës; do të mësojnë mbi historinë e numërimit, kur u bë matematika shkencë; do të njihen me zbuluesit e mëdhenj të matematikës etj. Mësuesit në këtë libër do të gjejnë mësime model për argëtimin me matematikë, si dhe shumë pyetje për organizimin e konkurseve të matematikës.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Mediaprint
This products does not contain any attachments.