MI BLUETOOTH SPEAKER XIAOMI

MI BLUETOOTH SPEAKER XIAOMI

TV SOUND BAR REDMI

TV SOUND BAR REDMI

BLUETOOTH SPEAKER VENUS

Altoparlant Kumi Bluetooth Venus G2
Madhësi e vogël në mënyrë që ta merrni atë kudo dhe me një cilësi të shkëlqyeshme të zërit. Me Kumi Venus G2 të ri do të keni një dizajn drejtpërdrejt nga ndonjë nga krijuesit e një mendjeje të ardhshme robotike. Me një trup që nuk lë askënd indiferent, dimensionet e nevojshme për ta transportuar kudo që ju nevojitet dhe shumë pak peshë, ky altoparlant i ri me Bluetooth 10W ka gjithçka që ju nevojitet për t’u argëtuar.

10 000 LEK
SKU
309827

Përveç kësaj, ajo ka një unazë LED të lehta që ju lejon të ndryshoni ngjyrat pa ndonjë problem midis 6 ngjyrave të ndryshme vetëm duke shtypur butonat e saj dhe duke qenë në gjendje t'ju jepni atë që ju nevojitet në çdo kohë.
Siç u përmend më lart, ky është një model që lejon një lidhje zanore përmes Bluetooth.
Kështu që, mund të bashkoni PC tuaj, smartphone ose edhe një altoparlant tjetër Bluetooth Kumi Venus G2 pa ndonjë problem falë teknologjisë së tij Bluetooth v4.2. Me një diapazon deri në 10 metra, është një nga altoparlantët më të mirë që do të gjeni.
Bateria:
Kapaciteti i baterisë: 1500 mAh
Koha e përdorimit: deri në 8 orë
Koha e karikimit: 1 orë
Materialet: Aliazh zinku
Përmasat: 9,5 x 8,6 x 7,5 cm
Pesha: 450 gr

Më shumë Informacion
Brands Te Tjere