FUSTAN PURE LINEN MASA L

FUSTAN PURE LINEN MASA L

BLUZE DESIGUAL ME MOTIVE MASA L

BLUZE DESIGUAL ME MOTIVE MASA L

BLUZE BETTY BARCLAY MASA 46

Bluze me mëngë treçerekshe
Ngjyra: Leopard, e bardhë me kafe dhe të zezë
Stil: I derdhur, i gjerë
Pjesa e mëngëve e ngushtë

was 9 840 LEK Special Price 1 490 LEK
SKU
320318
Më shumë Informacion
Brands Betty Barclay
Masa 46