Shporta

KOSH PLEHRASH 25L CURVER

1 700 LEK
Kosh plehrash argëtues per fëmijët tuaj. E bën më të lehtë mirëmbajtjen e higjenës dhe duke siguruar pastërtinë në dhomën e tyre. Kapaciteti 25 litra.
SKU
101181
Kosh plehrash argëtues per fëmijët tuaj. E bën më të lehtë mirëmbajtjen e higjenës dhe duke siguruar pastërtinë në dhomën e tyre. Kapaciteti 25 litra. Dimensionet : 32x25.5x39 cm.
Më shumë Informacion
Brands Curver
This products does not contain any attachments.