Shporta

DJALLI QË PAGOVA PËR KËSHILLË JETA VOJKOLLARI

900 LEK
Tipi: Roman, Perkthyes: , Nr. I Faqeve: 132, Viti Botimit: 2014, ISBN: 978-99943-0-357-1
SKU
302202
Kur diçka mrekullisht tronditëse ndodhi në jetën e Sabrinës u duk sikur dashuria dhe xhelozia për Tomin filluan të thërrmoheshin brenda saj. Psikoterapistja më e mirë e Tiranës u mbërthye nga euforia. Askush dhe asgjë s’e frenonte dot më. Tani ajo do t’i zgjidhte klientët nga paria e vendit. Do ta vinte kryeministrin në fron e do ta shikonte si përpëlitej në pazotësinë e tij për t’i shtypur fantazmat brenda vetes. Ajo do t’i shndërronte fantazmat e tij në skllevërit e saj dhe pastaj do të luante me to. Ndoshta ai do të qante. Ndoshta do t’i lutej asaj. Ndoshta truprojat e kryeministrit do ta vrisnin Sabrinën se ajo kish mësuar sekretet e tij.Dhe Tomi? Oh i mjeri Tom! Ai nuk do ta linte kurrë po ta dinte çfarë kishte ndodhur. Ikja e tij e bëri Sabrinën më të hidhur më sarkastike më djallëzore. Hakmarrja e saj ndaj Tomit – asgjë tjetër veçse perfeksion.Nuk ka burrë në botë që do të donte të përjetonte atë që përjetoi Tomi.
Më shumë Informacion
Brands Botime Dudaj
This products does not contain any attachments.