Shporta

ORË DORE PËR FEMRA BGA-260-1AER G-SHOCK

16 600 LEK
Ora per Femra, G-Shock
SKU
204322
 • Specifikime
 • Super Illuminator Me prekjen e një butoni, ekrani mund të ndriçohet me shkëlqim
 • Shock-resistant
 • World time
 • Stopwatch - 1 ore
 • Timer - 1/1 min. - 1 ore (me perseritje automatike)
 • 5 alarme per dite
 • Snooze
 • Kalendar Automatik me date, dite dhe muaj
 • 12/24-hour
 • Xhama Mineral
 • Rrip dhe kase Resin
 • 3 Years - 1 Battery
 • Water resistance (10 bar)
 • Dimensions (H x W x D) 46,1mm x 42,4mm x 12,3mm
 • Peshe 37 g
 • Më shumë Informacion
  Material Rezine
  Color Blu
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.