Shporta

ORË DORE PËR MESHKUJ MTG-G1000RS-1AER G-SHOCK

291 400 LEK
Ora per Meshkuj, G-Shock
SKU
204338
 • Brand CASIO
 • Model MTG-G1000RS-1AER
 • Kristali Safir
 • Fusha Digital & Analog
 • Kapse Klaps
 • Kase Inoks
 • Rrip Inoks
 • Kalendar Full auto-kalendar (deri 2099)
 • Stopwatch Measuring Capacity: 24 hours, Measuring Modes: Elapsed time, split time, Measuring Unit: 1/100 second (for the first 60 minutes) 1 second (after 60 minutes)
 • Alarm
 • Rezistenc ndaj uji 20 ATM (200M)
 • Countdown timer
 • Pesha 198 g
 • Dimensione 58.80mm x 54.70mm x 16.90mm
 • World Time Shfaq kohën e tanishme në qytete të mëdha dhe zona specifike në të gjithë botën
 • Rezistente ndaj goditje Ndërtimi rezistent ndaj goditjeve mbron nga ndikimi dhe dridhja
 • Energji diellore Një sistem i karikimit diellor me kapacitet të lartë shfrytëzon fuqinë e çdo burimi drite për funksionimin e besueshëm të orës me ndikim minimal në mjedis.
 • Rakordim me radio Multi-Band 6: Azhurnimet automatike të kohës atomike merren brenda natës për saktësi të jashtëzakonshme (UK / BE / USA / Japoni / Kina: qyteti i shtëpisë duhet të vendoset manualisht)
 • Rezistent ndaj dridhje Rezistent ndaj dridhjes nga operacionet e detyrave të rënda
 • Neobright Një shtresë e ndritshme siguron ndriçim në errësirë.
 • Funksion fluturimi Sinjalet e valës së radios mund të çaktivizohen kur fluturojnë
 • Dual time Afishim i njëkohshëm i kohës aktuale në dy zona të ndryshme kohore.
 • Smart access Smart Access lehtëson përdorimin e orëve me shumë funksione. Thjesht tërheqja dhe rrotullimi i kurorës siguron kontroll intuitiv mbi të gjitha funksionet.
 • BUILT IN GPS Steadily receives positioning data and displays your current position on a full colour map via the app
 • Më shumë Informacion
  Material Inoks
  Color Silver
  Brands G-Shock
  This products does not contain any attachments.