Shporta

KUFJE PËR LOJËRA "GAME ZERO" (TË ZEZA) SENNHEISER

22 375 LEK
Duke shfaqur teknologjinë "Rafinimi Ergonomik Akustik" të Sennheiser, kufjet GAME ZERO japin maksimumin në saktësinë dhe qartësinë e zërit.
SKU
500125
  • Dizajn modern, me peshë të lehtë por të fortë. Përmban kupat e veshit XXL dhe përfshin teknologjinë specifike të modelit Sennheiser për të ofruar qartësi ekstreme të zërit (50 ohm).

  • Dizajni i palosshëm që përmban një kontroll vëllimi të vendosur në kupën e veshit të djathtë me dy kabllo të përfshirë për përshtatje me shumë platforma.
Më shumë Informacion
Brands Sennheiser
This products does not contain any attachments.