FRËNGJISHTJA E RE PA MUNDIM ASSIMIL

FRËNGJISHTJA E RE PA MUNDIM ASSIMIL

TURQISHTJA E RE  ASSIMIL

TURQISHTJA E RE ASSIMIL

GJERMANISHTJA E RE ASSIMIL

Metoda ASSIMIL koleksioni pa mundim Niveli: fillestar dhe mesatar
was 2 800 LEK Special Price 2 380 LEK
SKU
201227
Doni të mësoni pa mundim një gjermanishte aktuale, të dobishme dhe efikase? ky botim i i ri i Assimil-it jua siguron këtë mundësi! Në fakt, parimi i përvetësimit që siguron suksesin e metodave tona, është ai i përvetësimit intuitiv. ky parim mbështetet, duke u përshtatur, te procesi natyror falë të cilit ka mësuar secili prej nesh gjuhën e vet amtare. Në mënyrë shumë të shpejtë, Assimil-i ju çon nga belbëzimet, te fjalët dhe te bashkëbisedimi i rrjedhshëm. Studimi kryhet në dy faza të ndara: faza pasive, gjatë së cilës ju e lini veten të “njiheni” me gjuhën duke lexuar, dëgjuar e përsëritur çdo mësim, pastaj vjen faza aktive, e cila ju lejon të vini në zbatim strukturat dhe mekanizmat që tashmë keni mësuar, gjithnjë duke vazhduar të bëni përpara. Çfarë do të gjeni në këtë metodë? një “qasje” përmes dialogut, me një zotërim hap pas hapi të kuptimit me gojë dhe me shkrim, Një zgjedhje rrethanash realiste nga jeta e përditshme, e cila ju mëson një fjalor bashkëkohor, një përparim gramatikor të studiuar me kujdes, i cili shmang të mësuarit përmendësh, një sistem përsëritjesh të herëpashershme i cili ju ngulit ato që keni mësuar gjatë studimit, dhe, në fund, humorin që karakterizon metodën Assimil. Brenda pak muajsh, ju do të jeni në gjendje të flisni gjermanisht pa mundim dhe pa ngurruar, në një mënyrë shumë të natyrshme. Bashkë me librin gjenden edhe regjistrimet në CD të të gjitha mësimeve dhe ushtrimeve të përkthyera. Të interpretuara nga aktorë gjermanë, ato janë një ndihmë e çmuar për mësimin tuaj. Ato mbajnë titullin “Deutsch”
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese UEGEN