Shporta

KUFJE HD 65 TV SENNHEISER

7 375 LEK
Kufje dinamike të mbyllura për TV me kontroll volumi të ndarë më vete.
SKU
500065

HD 65 TV janë kufje të mbyllura stereo të dizajnuara posaçërisht për shikimin e TV dhe filma-ve . Jo vetëm që janë të rehatshme dhe të lehta por ato riprodhojnë kthjelltësi të shkëlqyeshme të të folurit dhe një riprodhim të një cilësie shumë t'lartë të tingullit nga TV.

Vijnë me një fishë ekstra 5.2m me ndryshues volumi që lidhet me fishën e kufjeve. Volume remote ofron kontroll të ndarë të volumit tek veshi i majtë dhe i djathtë. Këto janë kufjet ideale për netët e gjata që kaloni duke parë filmat dhe serialet e preferuara.

Dhe për shkak të dizajnit të tyre të mbyllur, kufjet për TV HD 65 jo vetëm që zbutin zhurmën e ambientit por nuk lejon që zhurma e filmave ose muzika të shqetësojë njerëzit e tjërë.

Më shumë Informacion
Brands Sennheiser
This products does not contain any attachments.