Shporta

HEJ LUMTURI STEPHANIE CLARKSON

700 LEK
Tipi: Psikologji & Sociologji; Nr. I Faqeve: 96; ISBN: 978-9928-219-85-5; Viti Botimit: 2018, Perktheu: Arbiana Molla
SKU
301173
”Hej Lumturi” përmban ushtrime dhe lojëra për të rinjtë, që ndonjëherë ndihen në ankth apo të stresuar. Ky botim i kujdesshëm ndëraktiv i nxit fëmijët që të NGJYROSIN dhe SHKARRAVITIN rrugën e tyre për të qenë të lumtur, të qetë dhe me vetëbesim. Përdorni kreativitetin për të luftuar ndjenjat negative, për të zgjidhur shqetësimet dhe larguar zemërimin në vendin që i takon, duke shkruar dhe shkarravitur.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Botart
This products does not contain any attachments.