Shporta

BRONZE ARK SERIES SPEAKERS 2.0 TNB

1 990 LEK
ARK 2.0 Speakers ngjyrë të zezë me bronze, të fuqishëm dhe me dizajn të thjeshtë nga TnB.
SKU
202784

Falë tingullit të fuqishëm dhe të qartë do të shijoni playlist-at e preferuara, video dhe lojëra në kushtet më të mira!
Speakers punojnë me portë USB duke e lidhur me laptopin tuaj pa nevojën e një prize.
Ju mund t'i lidhni ato me çdo burim audio me një jack 3.5 mm,
siç është foleja e kufjeve në MP3, PC ose smartphone.
Kontrollet e volumit ju lejojnë të arrini shpejt tingullin që dëshironi.

- Definition : USB - 5V
- Series : MX 2.0 SERIES
- Compatibility : PC/Mac
- Magnet diameter (mm) : 50
- Frequency band (Hz) : 180 - 20 000 Hz
- External height (cm) : 10.5
- Impedance (Ohm) : 4.0±10% Ohms @ 1KHz
- External width (cm) : 8.5
- Cable length (cm) : AC cable 95cm, speakers cable 73cm
- External depth (mm) : 8.8

Më shumë Informacion
Brands TnB
This products does not contain any attachments.