Shporta

ORË DORE ORANGE SILI COLLECTION ICE WATCH

12 400 LEK
Një aksesor argëtues, i ndritshëm që ofron aftësi të sakta për matjen e kohës.
SKU
202888
 • Brand ICE-Watch
 • Model SI.OE.U.S.09
 • ModelYear 2014
 • Forma Rrumbullaket
 • Kristali Xham
 • Fusha Analog
 • Kapse Toges
 • Kase Plastik
 • Diameter 43 millimetres
 • Trashsia 12.7 millimetres
 • Rrip Silikon
 • Trashsia rripit 20 millimetres
 • Ngjyra rripit Orange
 • Weight 45 Grams
 • Rezistenc ndaj uji 5 bar
 • ˄ ˄ ˄ ˄ ˄ ˄ ˄ ˄
 • Mbjellë në Belgjikë falë përpjekjeve të themeluesit dhe CEO të markës Ice-Watch, Jean-Pierre Lutgen.
 • Krijimtaria e saj e pakufishme mbështetet nga stilistë të talentuar me bazë në Belgjikë dhe shërbime të besueshme Belge, cilësinë e lëvizjeve japoneze (Miyota), ekspertizën kineze në prodhim dhe montim, si dhe organizatën Hong Kong për logjistikën dhe shpërndarjen.
 • Stile të shumëfishta: minimaliste, sportive, urbane, shumëngjyrëshe, magjepsëse, romantike. Materiale të shumta: Ice-Ramic, silikoni, metali, lëkura. Audienca të shumta: burra, gra, fëmijë dhe të rinj. Dëshira të shumëfishta: 8 deri 10 koleksione të reja në vit, të pajisura me një shpinë të dehur, duke i bërë ato të papërshkueshëm nga uji në 10 ATM. Modelet e koleksionistit dhe modelet më të synuara lëshohen falë partneriteteve dhe aranzhmaneve prestigjioze të bashkë-markës (BMW Motorsport, Pantone Universe, Vendée Globe Race). Gama e gjerë e orareve të Ice-Watch mund të përshtatet me stilin e jetës dhe aktivitetet e atyre që i veshin.
 • Më shumë Informacion
  Material Silikone
  Color Portokalli
  Brands Ice Watch
  This products does not contain any attachments.