Shporta

KUFJE ME BLUETOOTH TUNE 500BT JBL

6 490 LEK
Kufje "TUNE 500 BT" me Bluetooth ngjyrë e zezë. Kanë tingull cilësor dhe të fuqishëm për të ndezur ditën tuaj. Materialet e lehta dhe dizajni i palosshëm, e bëjnë më të përshtatshme për ju të mbani kufjet tuaja kudo dhe në çdo kohë që dëshironi muzikë. Ato ofrojnë tingullin e njohur JBL Pure Bass, i cili mund të gjendet në skenat më të famshme botërore. Mos u shqetësoni për karikimin e baterisë. "TUNE 500 BT" ju jep më shumë se 16 orë muzikë me një karikim. Për ti karikuar plotësisht mjaftojnë vetëm 2 orë. Shijojeni muzikën tuaj më gjatë me JBL.
SKU
204413
Kufje "TUNE 500 BT" me Bluetooth ngjyrë e zezë. Kanë tingull cilësor dhe të fuqishëm për të ndezur ditën tuaj. Të pajisura me Pure Bass JBL dhe altoparlant 32 mm. Të lehta dhe të rehatshme falë jastëkëve të butë të veshit. Dizajni i palosshëm, e bëjnë më të përshtatshme për ju të mbani kufjet tuaja kudo dhe në çdo kohë që dëshironi muzikë. Kufjet gjithashtu ju lejojnë të lidheni me Siri ose Google Now pa përdorur pajisjen tuaj celular. Dhe nëse vjen një telefonatë ndërsa jeni duke shikuar një video në një pajisje tjetër, kufjet lidhen direkt me celularin tuaj. Mos u shqetësoni për karikimin e baterisë. "TUNE 500 BT" ju jep më shumë se 16 orë muzikë me një karikim. Për ti karikuar plotësisht mjaftojnë vetëm 2 orë. Shijojeni muzikën tuaj më gjatë me JBL.
Më shumë Informacion
Brands JBL
This products does not contain any attachments.