Shporta

JETA IME MARK SHAGALL

900 LEK
Tipi: Biografi & Monografi, Lloji i lidhjes: Hardcover, Nr. I Faqeve: 160, ISBN: 9789995687441
SKU
302967
Libri “Jeta ime”, në vetvete është një poezi në prozë dhe është një vepër e rëndësishme në karrierën e Mark Shagall-it. Ai është një eksplorim i mrekullueshëm i kujtimeve të tij çifuto-ruse për fshatin e tij të dashur Vitebsk dhe për “takimin” me avantgardën në Parisin e fillimit të shekullit të njëzetë. Libri është një shembull i mirë i ndjeshmërisë dhe spiritualiteti të Shagallit. 30 other products in the same category:
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Onufri
This products does not contain any attachments.