Shporta

KONTRABANDISTI VILI MINAROLLI

800 LEK
Nr. I Faqeve: 368, ISBN: 978-9928-217-02-8
SKU
302245
Romani "Kontrabandisti" është një copëz nga historia e Shqipërisë së viteve të regjimit komunist. Një sërë faktesh nga operacioni që përbënte ndoshta një nga veprimtaritë më të dyshimta dhe heretike për "teorinë dhe praktikën e socializmit shkencor" të Shqipërisë komuniste për të cilin kanë pasur dijeni një numër mjaft i vogël njerëzish në majë të piramidës së Sigurimit të Shtetit.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Dituria
This products does not contain any attachments.