Shporta

KUFJE HD 2.30G WHITE SENNHEISER

11 125 LEK

Version për pajisjet Android.

HD 2.30 nga Sennheiser janë kufje kompakte,tejet të lehta që t'i merrni kudo me vete.

SKU
500051

Cilësia legjendare e Sennheiser nuk është dalluar kurrë kaq qartë. Seria e re HD 2 arrin bazën me dizajn që arrin elegancë minimaliste por mjaft rezistent për një jetë në lëvizje.Me një tingull që lejon pajisjen tuaj celular të shkëlqej muzikën që dëgjoni kudo që të jeni.

Lidhini ato me smartphonin dhe përfitoni sa më shumë nga pajisja juaj portable.

Përvojë premium në celular:Tingull i shkëlqyer i Sennheiser, kontroll i plotë mbi muzikën dhe thirrjet tuaja telefonike.Mjaftueshëm rezistent për t'i marrë në rrugë, por jashtëzakonisht të rehatshëm për tu veshur.

Më shumë Informacion
Brands Sennheiser
This products does not contain any attachments.