Shporta

KUFJE HD 35 TV SENNHEISER

4 363 LEK
Kufje të mbyllura dinamike për TV që kanë fishë 5.2m me kontroll volumi.
SKU
500064
Veshja e jastëk-ut sjell komoditet të lartë . Kufjet HD 35 sigurojnë riprodhim të qartë të tingujve nga TV dhe vijnë me një fishë ekstra 5.2m me ndryshues volumi që lidhet me fishën e kufjeve. Volume remote ofron kontroll të ndarë të volumit tek veshi i majtë dhe i djathtë. Këto janë kufjet ideale për netët e gjata që kaloni duke parë filmat dhe serialet e preferuara.
Më shumë Informacion
Brands Sennheiser
This products does not contain any attachments.