Shporta

KUFJE HD 559 SENNHEISER

12 375 LEK
Kufjet e mbyllura HD 559 të Sennheiser janë krijuar për audiofilët e vërtetë që kërkojnë cilësi dhe komfort.
SKU
500057
Kufjet e mbyllura HD 599 ,të hapur pak nga mrapa tek pjësa e jastëkut iu sjell një performancë hapësinore. Në krye të serive 500 Sennheiser, kufjet me madhësi të plotë , ofrojnë cilësi shumë t'lartë të tingullit dhe rehati të jashtëzakonshme falë jastëkve të buta dhe të mëdhaa të veshit , të cilët jan të zëvendësueshëm.
Më shumë Informacion
Brands Sennheiser
This products does not contain any attachments.