Shporta

KUSH E HËNGRI AKULLOREN TASIM GJOKUTAJ

Regular Price 250 LEK Special Price 225 LEK
Poezi, Nr. i Faqeve 120, ISBN , Permasat 166 x 236 x 7 mm
SKU
206956
Tasim Gjokutaj ka botuar pothuajse 30 libra me vjersha dhe poema humoristike për fëmijë, me të cilat është bërë një nga përfaqësuesit më të shquar të letërsisë për fëmijë në këtë fushë, dhe një nga emrat më të dashur e më të kërkuar për fëmijët.
Më shumë Informacion
Brands Botimet Toena
This products does not contain any attachments.