Shporta

LAPS SYSH LONG WEAR 04 - Bell HYPOAllergenic

Regular Price 449 LEK Special Price 336 LEK

Laps për sy me ngjyrë të zezë.

SKU
700108

Laps për sy nga Long Wear Eye Pencil 01 posedon ngjyrë zezë reflektive gjë që mundëson një efekt afat gjatë. Ngjyra e lapsit nuk fryhet e as nuk fshihet dhe është rezistente ndaj ujit. Ky produkt mundëson pamje fantastike të syrit, aplikohet lehtë dhe posedon përbërje të butë.

Më shumë Informacion
Brands Bell HYPOAllergenic
This products does not contain any attachments.