Shporta

CITY FLEXIBLE & STRAIGHT TRACKS 7499 LEGO

2 690 LEK
Shina treni formuese Lego.
SKU
202934
Bëni trenat tuaj të shkojnë edhe më larg me këtë set prej 8 shina shtuese të drejta dhe 16 shina formuese fleksibel. Shënim: Shinat nuk përçojnë energji elektrike dhe për këtë arsye nuk përputhen me trenat LEGO 9V.
Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.