Shporta

CLASSIC BOOK LIGHT LED LITE LEGO

2 690 LEK
Dritë LED fleksibile për të lexuar librat tuaj të preferuar.
SKU
202973
Kjo dritë LED perfekte për të ndriçuar ambjentin ndërkohë që jeni duke llexuar librat tuaj të preferuar ofron jo vetëm sasinë e duhur të dritës por dhe rehatinë e kerkuar duke ju lejuar ta vendosni kudo. E përshtatshme për t'iu ndriçuar kur jeni duke bërë detyrat e shtëpisë, duke siguruar një burim shtesë të dritës ose për leximin në kohën e gjumit. Fokusoni dritën tek një libër, shtypni butonin e ndezjes, rregulloni këndin e dritës dhe më pas filloni të lexoni.
Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.