Shporta

FRIENDS HEARTLAKE CITY RESTAURANT 41379 LEGO

8 790 LEK
Set i ndërtueshëm Lego "Friends Heartlake City Restaurant".
SKU
203025

Dhurojini vogëlushëve tuaj këtë restorant lodër ku ata mund të luajnë me role duke gatuar ushqime të ndryshme dhe duke u shërbyer klientëve ose imagjinojnë një takim me miqtë. Ky set ndërtim figurë kuzhinieri LEGO, plus një furrë për picat, salad bar ,zona e ngrënies në ballkon, skuter dhe shumë aksesorë shtesë LEGO Friends.
Set-i përmban 624 tulla Lego të ndërtueshme, për fëmijë të moshave 6+ vjeç.

Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.