Shporta

BRICKHEADZ BLACK WIDOW 41591 LEGO

1 690 LEK
Karakteri LEGO BrickHeadz Black Widow nga Marvel Avengers i ndërtueshëm.
SKU
202915

Ndërtoni një lodër LEGO BrickHeadz e cila është figura e Black Widow nga filmi Marvel Avengers që përmban detaje autentike, sytë BrickHeadz, flokë të ndërtueshëm dhe dy shkopinj që ndahen, plus një bazament për ta vendosur në raftin tuaj.
Përmban 143 tulla Lego të ndërtueshme, për fëmijë të moshave 10+ vjeç.

Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.