Shporta

MARVEL SUPER HEROES AVENGERS ULTIMATE QUINJET 76126 LEGO

11 990 LEK
Set i ndërtueshëm Lego i anijes kozmike "Marvel Avengers Ultimate Quinjet"
SKU
203070

Ndërtoni modelin e anijes kozmike "Avengers Ultimate Quinjet", me një kabinë me hapësirë për minifigurë që hapet, ndarje pasagjerësh, 2 qitës të bashkangjitura, 6 automatikë të bashkangjitur dhe një stud-tride. Ky set Lego përfshin 6 minifigura: Black Widow, Hawkeye, Rocket Raccoon dhe Thor plus 2 Chitauri.
Anija Kozmike Quinjet Ultimate është 12cm i lartë, 40cm i gjatë dhe 28 cm i gjerë.
Me 838 copë të ndërtueshme, për fëmijë të moshës 8+. Ky LEGO Marvel Avengers: Avengers Ultimate Quinjet 76126 ndërtesë për fëmijë mund të ndërtohet së bashku me të gjitha grupet e tjera origjinale LEGO dhe tullat LEGO.

Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.