Shporta

MINECRAFT ALEX BIGFIG WITH CHICKEN 21149 LEGO

2 290 LEK
Set i ndërtueshëm LEGO "Minecraft Alex BigFig with Chicken".
SKU
203076

Ndërtoni, luani dhe krijoni shfaqje të lezetshme të Minecraft me këtë lodër të madhe të ndërtueshme Alex Minecraft, të kompletuar me shpatën e tij të diamantit dhe pulën Minecraft! Shtypni levën në shpinë të Alex për të ngritur dhe ulur shpatën e tij. Kjo lodër Lego e kolektueshme është e gjatë mbi 13 cm.
Me 160 copë të ndërtueshme dhe për fëmijë të moshave 7+ vjeç.

Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.