Shporta

STAR WARS Y-WING STARFIGHTER 75172 LEGO

10 990 LEK
Avion lufte kozmik "Y-Wing" nga Star Wars i ndërtueshëm me tulla Lego (75172).
SKU
203157

Ndërtoni Y-Wing Starfighter, që përfshin armë rrotulluese dhe ngarkues armësh, vinç kthesash dhe municion shtesë.
Featured in Rogue One: A Star Wars Story
Përfshirë Y-Wing Pilot, Admiral Raddus, Moroff dhe një Stormtrooper, plus Rebel Astromech Droid
Lodrat e ndërtimit të LEGO Star Wars janë në përputhje me të gjitha setet e tjera të ndërtimit LEGO për ndërtim kreativ.
Y-Wing Starfighter mat mbi 2 "të larta, 16" të gjata dhe 7 "të gjera. Masat e ngarkuesit të armëve mbi 3" të lartë, 6 "të gjatë dhe 2" të gjerë
691 copë - Për djem dhe vajza midis moshës 8 dhe 14 vjeç

Më shumë Informacion
Brands Lego
This products does not contain any attachments.