Shporta

INTERNET RADIO ME BLUETOOTH DIR-70 LENCO

10 700 LEK
"DIR-70" është një radio orë kompakte me një ekran LED 6 cm me WiFi. Përveç sinjalit FM dhe DAB +, ju dëgjoni radion përmes internetit. Në këtë mënyrë ju shijoni mijëra radio stacione nga e gjithë bota. Ju mund të dëgjoni muzikën tuaj duke e lidhur radion përmes Bluetooth 5.0 me smartphone, tablet ose laptop. Kjo radio orë ka një funksion alarmi të dyfishtë. Ajo është e dobishme kur ju dhe partneri juaj dëshironi të ngriheni në periudha të ndryshme.
SKU
204428
"DIR-70" është një radio orë kompakte me një ekran LED 6 cm me WiFi. Dëgjoni muzikën më të fundit me Lenco DIR-70. Përveç sinjalit FM dhe DAB +, ju dëgjoni radion përmes internetit. Në këtë mënyrë ju shijoni mijëra radio stacione nga e gjithë bota. Ju mund të dëgjoni muzikën tuaj duke e lidhur radion përmes Bluetooth 5.0 me smartphone, tablet ose laptop. Kjo radio orë ka një funksion alarmi të dyfishtë. Ajo është e dobishme kur ju dhe partneri juaj dëshironi të ngriheni në periudha të ndryshme. Ka një ekran me ngjyra prej 6 cm me parashikimin e motit deri në 5 ditë të dukshëm në ekran. Në qoftë se dëshiron gjithashtu të biesh në gjumë nën tingujt e muzikës, vendosni orën dhe radio ora fiket automatikisht në kohën e caktuar. Kështu që nuk do të zgjoheni papritur nga radio juaj në mes të natës.
Më shumë Informacion
Brands Lenco
This products does not contain any attachments.