Shporta

BOKS PORTATIV ME BLUETOOTH PA-46 LENCO

20 000 LEK
Boks portativ me Bluetooth "PA-45", ju lejon të merrni festën me vete kudo që të shkoni. Dëgjoni muzikën tuaj duke e lidhur celularin tuaj me boksin përmes Bluetooth ose USB, ose dëgjoni këngë nga karta juaj micro SD.
SKU
204424
Boks portativ me Bluetooth "PA-45", ju lejon të merrni festën me vete kudo që të shkoni. Dëgjoni muzikën tuaj duke e lidhur celularin tuaj me boksin përmes Bluetooth ose USB, ose dëgjoni këngë nga karta juaj micro SD. Lidhet me paisjet tuaja deri në 10 metra distancë. Ju nuk keni nevojë për një boks të madh për cilësi të lartë të tingullit. Një boks 30W është mjaft i fuqishëm për të prodhuar një tingull të këndshëm. Përdorni butonat bas dhe treble për të nxjerrë tonet e ulëta dhe të larta në këngën tuaj të preferuar. Në qoftë se doni të dëgjoni muzikë live, lidhni një kitarë dhe mikrofon me boksin. Mos u shqetësoni për karikimin e baterisë. Lenco PA-45 ju jep më shumë se 8 orë muzikë me një karikim. Ai është perfekt për festa. Ju mund të shijoni duke dëgjuar muzikë kudo dhe kurdo me Lenco.
Më shumë Informacion
Brands Lenco
This products does not contain any attachments.