Shporta

BOKS PORTATIV ME BLUETOOTH PMX-300 LENCO

44 000 LEK
"PMX-300 PA speaker/DJ mixer" është një boks me Bluetooth që ju lejon të luani muzikë si një DJ i vërtetë. Ju lidhni smartphone ose tablet tuaj përmes Bluetooth dhe luani muzikë drejtpërdrejt nga aplikacioni juaj i preferuar. Paneli i lartë në Lenco PMX-300 duket si një mixer DJ. Ju mund të zgjidhni efekte të ndryshme dhe t'i jepni këngëve tuaja një stil ndryshe. Ndërkohë, ju rregulloni gjithashtu ndriçimin LED të integruar i cili projekton një shfaqje me drita nën tingullin e muzikës suaj. Parti juaj me Lenco PMX-300 do të jetë një përvojë e paharrueshme.
SKU
204423
Ju mund të organizoni një festë të shkëlqyer me Lenco. Dhe një festë do të thotë ndriçim i mirë dhe tingull i mirë. Vendosni dekorimet tuaja dhe luani muzikë tërë natën me "PMX-300 PA speaker/DJ mixer". Ju gjithashtu mund të luani muzikë drejtpërdrejt përmes hyrjes AUX ose portës USB. Një mikrofoni pa tel do ju mundësoj të bashkveproni me audiencën tuaj. Ju madje mund të lidhni një kitarë elektrike në fishën hyrëse prej 6.3 mm. Lidhet nëpërmjet bluetooth me paisjet tuaja deri në 10 metra distancë. Bateria zgjat deri në 12 orë me 50% të volumit. Ka gjithashtu një telekomandë mjaft praktike. E lehtë për tu lëvizur falë dorezës dhe rrotave në fund.
Më shumë Informacion
Brands Lenco
This products does not contain any attachments.