Shporta

TABLET DIVERSO-700 LENCO

Regular Price 24 900 LEK Special Price 21 300 LEK
"Diverso-700" është një tablet Android 5.1 me WiFi që mund të merrni me vete kudo që të shkoni.. Ka opsione të shumta dhe e gjithë familja do ta ketë të lehtë për t’u përdorur. Ata mund të shikojnë video në YouTube, të shikojnë një film përmes Netflix, të dëgjojnë muzikë me Spotify ose të fotografojnë me kamerën e integruar.
SKU
204419
"Diverso-700" është një tablet Android 5.1 me WiFi që mund të merrni me vete kudo që të shkoni. Ka opsione të shumta dhe e gjithë familja do ta ketë të lehtë për t’u përdorur. Ata mund të shikojnë video në YouTube, të shikojnë një film përmes Netflix, të dëgjojnë muzikë me Spotify ose të fotografojnë me kamerën e integruar. Ka ekran LED me touch 18 cm dhe me rezolucion 1024 x 600 px. I pajisur me telekomandë, port USB dhe HDMI. Mund të zgjasni memorjen e brendshme 8 GB me një kartë microSD.
Më shumë Informacion
Brands Lenco
This products does not contain any attachments.