Shporta

LIBRI QË TË SHPJEGON PËRFUNDIMISHT GJITHÇKA MBI PRINDËRIT FRANÇOISE BOUCHER

600 LEK
Tipi: Edukativ; Nr. I Faqeve: 118; ISBN: 978-9928-286-44-4; Viti Botimit: 2019, Perktheu: IRENA BARJAMI
SKU
301343
I zgjedhur si libri i shekullit në panairin e harmonisë familjare 200% i domosdoshëm Një libër për t’u gllabëruar në familje Macja e tejngopur nga grindjet mes prindërve dhe fëmijëve Zbulo përfundimisht se pse prindërit e tu janë krijesa të jashtëzakonshme. Do të kuptosh se edhe pse të mërzisin shumë, e bëjnë për lumturinë tënde Do të zbulosh. . . Si u bëre ti me prindër? Shënim: edhe nëse prindërit e tu nuk i ngjajnë aspak, por aspak këtyre këtu. Ky libër është për ty, sepse të gjithë prindërit në botë kanë pika të përbashkëta. Për të zbuluar të parën, kthe shpejt faqen
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Botart
This products does not contain any attachments.