Shporta

LIBRI PËR TRUPIN E DJEMVE KELLI DUNHAM, R.N.

Regular Price 1 000 LEK Special Price 800 LEK
Tipi: Edukativ; Nr. I Faqeve: 146; ISBN: 978-9928-286-51-2; Viti Botimit: 2019, Perktheu: SOKOL MICI
SKU
301342
Po ju çorodit rritja juaj? Përgjigjet i gjeni te ne Ka ardhur koha për të zgjeruar dijet rreth personit më të rëndësishëm në jetën tuaj Mos u besoni atyre që dëgjoni në kthinën e dollapëve në shkollë apo që shihni online. Mësoni të vërtetën për trupin që po ju ndryshon dhe çdo gjë në lidhje me këtë e gjeni te “Libri për trupin e djemve”, librin nr.1 më të shitur për adoleshencën. Libri i vetëm që përmban: • Informacione dhe këshilla nga specialistë të certifikuar në mjekësi dhe arsim. • Ilustrime të larmishme, me të gjitha llojet e aftësive përfshi edhe ato pozitive ndaj trupit. • Mënyra për të ndihmuar fëmijët që ndodhen nën presionin e shokëve, që ngacmohen dhe që përballen me situata të vështira. • Këshilla për sigurinë personale dhe kufij të shëndetshëm në jetën reale dhe atë online. • Këshilla se si të planifikoni të ardhmen, nga kolegji në shkollat tregtare. Në këtë botim do të flasim për: Trupin që po ju ndryshon: mësoni gjithçka për këtë fazë të ngatërruar të jetës që quhet pubertet. Marrëdhëniet që po ju ndryshojnë: udhërrëfyesi juaj për kujdesin e prindërve, motra dhe vëllezërve, shokëve, mësuesve dhe trajnerëve. Jetën që po ju ndryshon: nga e veshura për të qenë të suksesshëm, kujdesi në internet e deri te përzgjedhja e ushqimit dhe se si të silleni ndaj ngacmimeve ( si në jetën reale ashtu dhe në internet). Do të përballeni me një botë tërësisht të re. Mos u shqetësoni Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar Faza e kalimit nga fëmija në të rritur ka shumë për të mësuar, ndaj ç ‘prisni? Rrëmbeni “ Librin për trupin e djemve”, udhërrëfyesin tuaj. Më të mirën nuk e keni parë ende Për moshën mbi 9 vjeç.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Botart
This products does not contain any attachments.