LODËR BED ACCESSORIES ECOIFFIER

LODËR BED ACCESSORIES ECOIFFIER

LODËR TAVOLINË AKSESORË-BEBESH 13 NURSERY 2879 ECOIFFIER

LODËR TAVOLINË AKSESORË-BEBESH 13 NURSERY 2879 ECOIFFIER

LODËR 3IN1 SET NURSERY 15 ECOIFFIER

Lodër set për përkujdesje për bebe, prej plastike rezistente që nuk dëmton shëndetin e fëmijëve. Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, ekuilibrin dhe koordinimin. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën.
3 308 LEK
SKU
305366
Lodër set për përkujdesje për bebe. Ngjyrat e ndritshme do të stimulojnë shqisat vizuale të fëmijës. Ndihmon fëmijën të zhvillojë aftësi të rëndësishme të shkëlqyera motorike si shkathtësinë e gishtërinjve dhe koordinimin e syve. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën. E përshtatshme për fëmijë të moshës 18+ muajsh. Ecoiffier është një kompani franceze e specializuar në prodhimin e lodrave plastike dhe druri për fëmijë. Ecoiffier I kushton rëndësi të veçantë shëndetit të fëmijëve tuaj dhe mbrojtjes së mjedisit. Plastika qe ajo përdor nuk dëmton shëndetin dhe është e riciklueshme. Kompania përdor materiale kartoni të ricikluar për paketimin e lodrave të saj si dhe bojra natyrale për printimin e tyre. Ajo gjithashtu riciklon të gjitha mbetjet e saj të prodhimit.
Më shumë Informacion
Brands Ecoiffier