LODËR FORMUESE KUTI PINK ANIMALS 50CP ABRICK MAXI 7780 ECOIFFIER

LODËR FORMUESE KUTI PINK ANIMALS 50CP ABRICK MAXI 7780 ECOIFFIER

LODËR ABRICK FIRE STATION 4V3C ECOIFFIER

LODËR ABRICK FIRE STATION 4V3C ECOIFFIER

LODËR ABRICK GRAND PRIX CIRCUIT 4V1C ECOIFFIER

Lodër pistë garash, prej plastike rezistente që nuk dëmton shëndetin e fëmijëve. Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, ekuilibrin dhe koordinimin. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën.
4 515 LEK
SKU
305292
Lodër pistë garash. Ngjyrat e ndritshme do të stimulojnë shqisat vizuale të fëmijës. Ndihmon fëmijën të zhvillojë aftësi të rëndësishme të shkëlqyera motorike si shkathtësinë e gishtërinjve dhe koordinimin e syve. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën. E përshtatshme për fëmijë të moshës 18+ muajsh. Ecoiffier është një kompani franceze e specializuar në prodhimin e lodrave plastike dhe druri për fëmijë. Ecoiffier I kushton rëndësi të veçantë shëndetit të fëmijëve tuaj dhe mbrojtjes së mjedisit. Plastika qe ajo përdor nuk dëmton shëndetin dhe është e riciklueshme. Kompania përdor materiale kartoni të ricikluar për paketimin e lodrave të saj si dhe bojra natyrale për printimin e tyre. Ajo gjithashtu riciklon të gjitha mbetjet e saj të prodhimit.
Më shumë Informacion
Brands Ecoiffier