Shporta

LODËR DRURI DJEP WHITE CRADLE-TRENDY WOODY

5 100 LEK
Lodër djep për bebe , prej druri natyral. Material rezistent që nuk dëmton shëndetin e fëmijëve. Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, ekuilibrin dhe koordinimin. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën.
SKU
305280
Lodër edukative prej druri natyral. Kjo është një lodër që ndihmon në përmirësimin e aftësive motorike të fëmijëve, kombinatorikën, mendimin logjik dhe zgjidhjen e thjeshtë të enigmës. Produkte me cilësi të lartë të zhvilluara nga dizajner të shkëlqyer. Lodrat prej druri nuk kan impakt mbi natyrën dhe mjedisin pasi ato jan të biodegradueshme dhe të riciklueshme 100%. Ato nuk dëmtojnë shëndetin e fëmijës tuaj. Woodyland u themelua në 1999 me dëshirën për të prodhuar dhe dizajnuar lodra krijuese prej druri. Woodyland prodhon kryesisht lodra prej druri nën markën Woody. Me linjën e vet të Woody, kompania vazhdon të ndërtojë mbi traditën e brendshme më shumë se njëqind vjeçare të lodrave për prodhimin e drurit, e cila modernizohet vazhdimisht. Fokusi kryesor i Woody është në lodrat që do të përmirësojnë aftësitë motorike të fëmijëve, kombinatorikën, mendimin logjik dhe përfundimin e thjeshtë të enigmës. Produkte me cilësi të lartë të zhvilluara nga dizajner të shkëlqyer. Që nga viti 1999, kompania ka qenë e pranishme në mënyrë aktive në ekspozitat ndërkombëtare të lodrave në Pragë, Nürnberg dhe Këln. Që nga viti 2005 ka qenë gjithashtu një mysafir i rregullt në panairin e lodrave në Hong Kong. Woodyland është aktive në 26 vende, duke përfshirë Singaporin, Australinë, Zelandën e Re dhe Korenë e Jugut. Qindra mijëra fëmijë në të gjithë botën e njohin Woody-n.
Më shumë Informacion
Brands Woody
This products does not contain any attachments.