LODËR LOPATE KREHËR 52CM ECOIFFIER

LODËR LOPATE KREHËR 52CM ECOIFFIER

LODËR LOPATE 52CM ECOIFFIER

LODËR LOPATE 52CM ECOIFFIER

LODËR KALLËP KËSHTJELLË ECOIFFIER

Lodër kallëp kështjelle dhe mjete gërmimi. Lodër perfektë për pishina, plazh ose argëtim në natyrë. Prej plastike rezistente që nuk dëmton shëndetin e fëmijëve. Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, ekuilibrin dhe koordinimin. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën.
588 LEK
SKU
305327
Lodër kallëp kështjelle dhe mjete gërmimi. Ngjyrat e ndritshme do të stimulojnë shqisat vizuale të fëmijës. Ndihmon fëmijën të zhvillojë aftësi të rëndësishme të shkëlqyera motorike si shkathtësinë e gishtërinjve dhe koordinimin e syve. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën. E përshtatshme për fëmijë të moshës 18+ muajsh. Ecoiffier është një kompani franceze e specializuar në prodhimin e lodrave plastike dhe druri për fëmijë. Ecoiffier I kushton rëndësi të veçantë shëndetit të fëmijëve tuaj dhe mbrojtjes së mjedisit. Plastika qe ajo përdor nuk dëmton shëndetin dhe është e riciklueshme. Kompania përdor materiale kartoni të ricikluar për paketimin e lodrave të saj si dhe bojra natyrale për printimin e tyre. Ajo gjithashtu riciklon të gjitha mbetjet e saj të prodhimit.
Më shumë Informacion
Brands Ecoiffier