LODËR KITCHEN SET 17 CHEF ECOIFFIER

LODËR KITCHEN SET 17 CHEF ECOIFFIER

LODËR VALIXHE MJETE-MEKANIK MECHANICS ECOIFFIER

LODËR VALIXHE MJETE-MEKANIK MECHANICS ECOIFFIER

LODËR KOLIBE MJETE-VETERINERI PELUSH MEDICAL ECOIFFIER

Lodër set veterineri dhe qenushi me koliben e tij. Prej plastike rezistente që nuk dëmton shëndetin e fëmijëve. Ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike, ekuilibrin dhe koordinimin. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën.
2 100 LEK
SKU
305360
Lodër set veterineri dhe qenushi me koliben e tij. Ngjyrat e ndritshme do të stimulojnë shqisat vizuale të fëmijës. Ndihmon fëmijën të zhvillojë aftësi të rëndësishme të shkëlqyera motorike si shkathtësinë e gishtërinjve dhe koordinimin e syve. Ndez krijimtarinë dhe imagjinatën. E përshtatshme për fëmijë të moshës 18+ muajsh. Ecoiffier është një kompani franceze e specializuar në prodhimin e lodrave plastike dhe druri për fëmijë. Ecoiffier I kushton rëndësi të veçantë shëndetit të fëmijëve tuaj dhe mbrojtjes së mjedisit. Plastika qe ajo përdor nuk dëmton shëndetin dhe është e riciklueshme. Kompania përdor materiale kartoni të ricikluar për paketimin e lodrave të saj si dhe bojra natyrale për printimin e tyre. Ajo gjithashtu riciklon të gjitha mbetjet e saj të prodhimit.
Më shumë Informacion
Brands Ecoiffier