Shporta

LODËR PËR FËMIJË SET 3 GAMES BUNDLE - HATCHIMALS

1 290 LEK
Hatchimals lodër për fëmijë ku përfshin Ludo, një pazella me 48 pjesë dhe letra loje.
SKU
203679
Hatchimals. Hatchimals janë krijesa magjike brenda vezëve shumëngjyrëshe me pika. E bërë nga amteriali plastik jo toksik. Paketë e lojës me tre lojëra klasike me dekor elegant Hatchimal. Seti përfshin Ludo, një pazella me 48 pjesë dhe letra loje. Grupmosha: 4 vjeç
Më shumë Informacion
Brands Hatchimals
This products does not contain any attachments.