Shporta

WINNIE THE POOH BABY CARS SOFT & GO - 17282 CLEMENTONI

1 250 LEK

Autobuz i butë lodër, për bebe me temë Winnie the Pooh, përmban 9 forma që bashkangjiten me autobuzin të cilat përfaqësojnë 1 nga personazhet e Winnie the Pooh. Ndihmon në zhvillimin dhe stimulimin e aftësive motorrike tek bebet.

SKU
205902

Një autobuz lodër i butë, me personazhet e Arushit Pooh dhe miqve të tij të bashkangjitur në të. Përmban 9 forma shumëngjyrëshe që përfaqësojnë secilin personazh nga Winnie the Pooh. Stimulon shkathtësinë manuale, njohjen e formave dhe fokusimin.

Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.