Shporta

SET SUPER LABORATORI SHKENCOR - 13998 CLEMENTONI

4 600 LEK

Set laboratorik i mbushur me kërkime shkencore në mënyrë që fëmija juaj të kryejë më shumë se 150 eksperimente. Përmban aksesorë, pajisje të vërteta laboratorike dhe gjithashtu një manual që do të drejtojë fëmijët përmes eksperimenteve. Për fëmijë të moshave 8+ vjeç.

SKU
206315

Një laborator i mbushur me kërkime shkencore në mënyrë që fëmija juaj të kryejë më shumë se 150 eksperimente dhe të bëhet një shkencëtar i shkëlqyeshëm!
Paketa përmban akesesorë të vërtetë laboratorike, duke përfshirë një mikroskop, një centrifugë dhe shumë materiale të tjera do t'i duhen që fëmijës tuaj për të drejtuar eksperimentet dhe për të eksploruar sekretet më të mëdha të shkencës!
Manuali shkencor do ta drejtojë fëmijën përmes eksperimenteve në siguri të plotë dhe do t'i njohë ata me lëndët kryesore të shkencës: nga kimia te biologjia dhe hulumtime shkencore.
Rekomanduar për moshat 8+ vjeç. | Përmasat: 9,00 x 53,00 x 36,00 cm

Më shumë Informacion
Brands Clementoni
This products does not contain any attachments.