Shporta

PAKO ME MASKA MBROJTËSE ME 3 SHTRESA 50 COPË

Regular Price 1 300 LEK Special Price 700 LEK

Pako me maska mbrojtëse me 3 shtresa. Shërben për ruajtjen e higjenës, për mbrojten nga COVID-19 dhe parandalimin e përhapjes së tij. Gjithashtu ju mbron nga pluhurat dhe poleni. Paketimi përmban 50 copë maska jo-mjekësore njëpërdorimshe. Përmasat e maskës: 17.5 x 9.5 cm.

SKU
304124

Karakteristikat e maskës:

  • Maska ka 3 shtresa mbrojtëse për efikasitet sa më të lartë.
  • Shtresa e jashtme përbëhet nga pëlhurë jo e thurur rezistente ndaj ujit, e cila filtron grimcat e mëdha.
  • Shtresa e mesme përbëhet nga pëlhurë e shkrirë dhe filtër me efikasitet të lartë. Filtron grimcat më të vogla dhe shërben si pengesë ndaj mikrobeve.
  • Shtresa e brendshme është e butë dhe e rehatshme, i reziston lagështirës, ​​është absorbuese dhe miqësore me lëkurën.
  • Ka lak të butë dhe elastik të veshit për të mbajtur dhe siguruar maskën në mënyrë të sigurt.
  • Ka një shirit metalik për të fiksuar maskën te pjesa e hundës që mos të rrëshkasë.

 

This products does not contain any attachments.