Shporta

Mënyrat e Blerjes në Avatars.al

Si mund të blini në avatars.al?

 

Mënyra e parë: Porosi me telefon apo nga rrjetet sociale

Ju mund të porosisni një produkt në mënyra praktike dhe sa më thjeshtë si

 një telefonatë apo mesazh në Facebook të një mikut tuaj.

Si funksionon: Nëse keni vendosur cilin produkt ju doni ta bëni porosi, mjafton të na shkruani në adresën tonë të emailit [email protected]  [email protected] ose ne ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram.

  Gjithashtu ju mund të na shkruani ne whatsapp ,telefon tek kujdesi jonë i klientit tek numri 0696044401 ti shpjegoni cilin produkt doni, adresën ku do e tërhiqni produktin dhe porosia është e bërë. Duke na shkruar në adresën tonë të emailit [email protected] ose në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram.

E njëjta gjë vlen për komunikimin me rrjetet sociale, mjafton të kontaktoni tek faqja jonë e Facebook ose e Instagram me kërkesë për të blerë produktin që dëshironi, adresën dhe ne do ia u konfirmojmë porosinë.

Për këtë mënyrë ju mund të zgjidhni vetëm pagesën me transferte bankare, gjithashtu porosia mund të bëhet vetëm kur kemi kujdes klienti të disponueshëm nga ora 8:00 – 24:00 ditëve të javës dhe 9:00 – 14:00 ditët e fundjavës.

Me këtë mënyrë pagese ju gjithashtu nuk mund të logoheni në çdo moment dhe të gjeni historikun e blerjeve, apo të përfitoni nga ofertat që ne bëjmë mbasi bëni një Porosi tek ne. Për të përfituar këto avantazhe përdor mënyrën e 2-të duke shtuar produktin në shportë.

 

 

 

Mënyra e dytë: Zgjidhni produktin që doni dhe shtypni butonin “shto në shportë”.

Pasi ta shtypni këtë buton do ju dalë një tabelë me përmbledhje të shportës tuaj. Nëse doni të proçedoni më tej me porosinë duhet të shtypni butonin “Përfundo porosinë”.

Më pas do ju dalë një pamje e shportës tuaj dhe totalit që po përgatisni të blini. Këtu mund të rregulloni sasitë apo të hiqni ndonjë produkt që nuk doni ta blini.

Nëse jeni dakort me shportën tuaj shtypni butonin “Vazhdo me porositjen” pas kësaj do ju dalë opsioni për tu rregjistruar në platformën tonë.

Rregjistrimi duhet në mënyrë që herët e tjera të gjitha të dhënat tuaja se ku do vijë produkti të jenë të regjistruara dhe mos keni nevojë ti përsërisni. Gjithashtu mund të gjeni lehtësisht historikun dhe faturat tuaja.

Gjatë rregjistrimit do ju kërkojë, emrin, mbiemrin, adresën e emailit dhe fjalëkalimin që doni të përdorni për t’u identifikuar herët e tjera. Pasi t’i shënoni këto, shtypni butonin rregjistrohu.

Pasi jeni rregjistruar do ju kërkojë të dhëna për adresën që do sjellim produktin.

Emri, Mbiemri, Adresa, Rrethi, Shteti, Telefoni, Qyteti, pasi i plotësoni këto shtypni butonin RUAJ.

Pasi ke përzgjedhur adresën shtypni butonin “zgjidh metodën e pagesës”.

Më pas zgjidhni metodën e pagesës dhe pranoni termat edhe kushtet me të cilat operojmë. Nëse doni të lexoni termat i gjeni këtu.

Pasi ke zgjedhur metodën e pagesës shtyp butonin konfirmo porosinë dhe përfundon porosia.

 

Kjo është metoda më e mirë për porosi sepse me këtë metodë ju do të përfitoni të gjitha benefitet që ne ofrojmë dhe gjithashtu do keni një llogari ku mund të gjeni historikun tuaj të blerjeve për të marrë faturat apo të dhëna të tjera që do ju duhen pasi keni blerë produktin.

 

Nëse keni paqartësi mund të na kontaktoni 069 60 44 401

 

Për çdo blerje nga ana juaj ju do te kontaktoheni nga kujdesi per klientin me anë të telefonit.