Shporta

Menyrat e Pageses

Mënyrat e pagesës

Ne kemi mënyrat më të thjeshta dhe të sigurta të pagesës:

 

1.      Paguaj “cash” në dorëzim

Ju paguani vetëm pasi produkti është dorëzuar tek ju. Kjo mënyrë ju ofron sigurinë më të madhe të mundshme. Nuk ka nevojë për kartë krediti apo llogari bankare dhe përsëri përfitoni nga shumëllojshmëria e produkteve dhe çmimet e lira që ne ofrojmë.

Paratë i dorëzohen korrierit në momentin që merni porosinë.

 

2.      Me transfertë bankare

Kjo mënyrë vlen për të gjithë, kudo që ndodheni. Gjatë proçesit të blerjes, nëse zgjidhni këtë mënyrë, do ju shfaqen dy llogari bankare, njëra për jashtë Shqipërisë dhe tjetra për brenda Shqipërisë. Të dyja llogaritë janë nga BKT dhe janë të regjistruara në emër të Avatars shpk. Kështu ç'do pagesë e depozituar në këtë llogari, është e sigurt dhe ju keni të drejtën ta merni mbrapsh nëse ne nuk plotësojmë kushtet dhe premtimet që ju japim.

 

 

Banka Kombëtare Tregtare (BKT)

 

LEKE

IBAN Lekë: AL2620511306002554CLPRCLALLO

Nr. Klientit në Lekë: 430002554

--------------------------------------------------------------------------

EURO

IBAN Euro: AL6320511306002554CLPRCFEURP

Nr. Klientit në Euro: 4030002554