Shporta

NË SHPIRTIN TIM BËN FTOHTË BRUNILDA ZLLAMI

800 LEK
Tipi: Roman, Perkthyes: , Nr. I Faqeve: 356, Viti Botimit: 2010, ISBN: 978-99943-0-162-1
SKU
302110
Një trishtim i madh ndihet brenda faqeve të këtij libri. Trishtim që buron nga jetë të paplotësuara ëndrra të copëtuara rini të këputur… Dhe nëse mund të ceket një ekuilibër i brishtë?- kjo është një nga pyetjet që parashtron për zgjidhje shkrimtarja Brunilda Zllami. E burgosur e dashurisë së një njeriu që e kishte pranë prej aq shumë vjetësh sa i dukej sikur kishte zënë rrënjë në qenien e saj. Me Rubenin ajo arrinte të shikonte pak nga ai qiell që s’mund ta prekte dot jetonte pak nga ajo jetë që s’mund ta ndërtonte dot ishte e lirë në lirinë e tij merrte jetë në jetën e tij. Ndihej tjetërkush kur ishte me të a thua se në shpirtin e saj jetonin dy persona të ndryshëm. Një që ishte i aftë të dashuronte e të jepej me shpirt pas një burri tjetra e ftohtë mekanike e llogaritur. Nuk e kishte vënë re më parë dhimbjen që i shkaktonte pasja e dy shpirtrave kontradiktorë që talleshin e përqeshnin njëri-tjetrin. Sikur mos të kishte qenë Rubeni as do ta kishte vënë re këtë të dytin. Do të ishte ajo Joana e akullt dhe e përpiktë në venat e të cilës nuk qarkullon i njëjti gjak i njerëzve normalë.
Më shumë Informacion
Brands Botime Dudaj
This products does not contain any attachments.