TAVOLINE SMARTY POP CAM

TAVOLINE SMARTY POP CAM

SKIN DETOX 2IN1 CLAY WASH-MASK - NEUTROGENA

Maskë larëse 2-në-1 e pasuruar me acid glycolic për të ndihmuar butësisht pastrimin dhe hapjen e poreve.
860 LEK
SKU
200777

Formula detoksifikuese e argjilës synon te pastroje të gjitha llojet e papastërtive. Maskë larëse 2-në-1, është e pasur me acid glycolic për të ndihmuar butësisht pastrimin dhe hapjen e poreve nga mbetjet e make-upit dhe yndyrës së lëkurës për një pamje të butë dhe rrezatuese.
- Testoi dermatologu
- Synon 100% të toksinave dhe ndotjes ditore
- Pastron thellësisht lëkurën për një çehre të ndritshme
- I butë për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe lëkurë të ndjeshme

Më shumë Informacion
Brands Neutrogena
Country of Manufacture Gjermani
We found other products you might like!