Shporta

NGA NJË DHJETOR NË TJETRIN ISMAIL KADARE

Regular Price 900 LEK Special Price 810 LEK
Tipi: Sprova, Lloji i lidhjes: Paperback, Nr. I Faqeve: 240, ISBN: 9789928186669
SKU
302882
“Nga një dhjetor në tjetrin” u shkrua midis dhjetorit të vitit 1990 dhe janarit të vitit 1991, për t’u botuar po atë vit në Paris, në dy gjuhë, shqip dhe frëngjisht. Në Francë dhe në vende të tjera libri u botua nën titullin “Pranvera shqiptare”. Në Shqipëri për herë të parë ky libër u botua në vëllimin xx të veprës së plotë të Kadaresë.
Më shumë Informacion
Brands Shtepia Botuese Onufri
This products does not contain any attachments.